idacharlott

Gym

Publicerad 2012-11-15 09:33:15 i Allmänt,

Idag började jag dagen med att gymma. 30 min på löpbandet sen kände jag mig trött och hungrig så då stack jag upp till lägenheten igen. Ska hoppa in i duschen nu, få i mig någon macka och kolla något avsnitt av real housewives of beverly hills, sen ska jag möta upp Hanna kl 12 för lunch:)
 
Ciao!

Tisdag

Publicerad 2012-11-13 15:03:16 i Allmänt,

Idag körde jag mitt första gympass, jag fixade gymkort igår, så när Stoffe var klar i skolan så stack vi till gymmet. Det blev ett riktigt bra  träningspass, 35 min på löpbandet lite gång först sen joggade jag fem kilometer. Efter det körde vi lite mage och armar. Känns riktigt skönt såhär efteråt. Har bestämt mig för att träna regelbundet och äta bra mat fram till jul, sen blir det ju Miami och Cayman Islands. Kommer nog vara lätt att träna när man väl är där, skönt att komma till värmen och springa lite ute igen!
 
Håller på att ladda ner Real Housewives of Beverly Hills, mitt favvoprogram, haha skittöntigt men riktigt underhållande!
 
Puss

Idag

Publicerad 2012-11-12 15:51:52 i Allmänt,

Varför känner jag mig stressad fastän jag knappt har något att göra, eller jag har så mycket som jag borde göra och som jag har tid för nu egentligen ju.. Jag tänker att jag gör lite varje dag på så sätt kan jag ju njuta av att vara ledig och samtidigt kanske stressen försvinner. Idag har jag sökt jobb, det känns skönt. Mailade min förra chef också och bad om betyg. Skönt att bocka av sånt.
 
Jag och Stoffe ska ju till Edinburgh nu i december, 12e-17e. Ska bli så mysigt, vet inte varför som jag känner mig stressad inför det redan.. Får skärpa mig nu ju! Vi passade på att boka tågbiljetter till Manchester på lördagen och även biljetter till united- sunderland. Min första premier league match ska bli kul!
 
Nu ska jag läsa lite i min bok, kanske gå ner och teckna ett gymkort. Vi får la se..

Om

Min profilbild

Jag heter Ida, jag är 22 år och bor i Göteborg med min pojkvän. I min blogg kommer ni få se mer av min vardag och mina intressen. Träning, mat, resor m.m.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela